3 december 2021. Verduurzaming monumentaal vastgoed. E4S Consult heeft voor BOEi ¬†onderzoeken uitgevoerd naar de verduurzaming van 6 erfgoed-complexen (DUMO studies). Het onderzoek betrof de herbestemming van de Generaal de Bonskazerne, het ... meer / more »

3 november 2020.  Ontwikkeling Zonnepark 1,3 MW voor gemeente Montferland. E4S Consult heeft met AGEM opdracht gekregen voor de ontwikkeling van 1,3 MW zonnepark in de gemeente Montferland. Het gaat om de aanbesteding aan  een marktpartij en ... meer / more »

10 september 2020 - E4S Consult heeft gezamenlijk met Greenspread opdracht gekregen voor de ontwikkeling van 6,6, MW aan zonPV in de retail portfolio's van CBRE Global Investors. Het gaat om de technische ontwikkeling, de financieel-economische uitwerking ... meer / more »

15 dec 2018 - Begeleiding 890 kWp zon PV voor Kadans Science Partner. E4S Consult heeft Kadans Science Partner begeleidt bij de aanvraag van uitstel van SDE beschikkingen voor 4 complexen in de vastgoedportfolio, business case berekeningen en de ... meer / more »

9 nov 2016 - 450 kWp PV systeem voor klimaatneutraal rijksmonument in bedrijf. Het zon-PV systeem voor het klimaatneutrale rijksmonument op de ENKA Westhal in Ede is in bedrijf gesteld. E4S Consult heeft BOEi begeleidt bij de planvorming, bij een ... meer / more »

16 september 2016 - Wageningse Klimaatconferentie. Op donderdag 6 oktober vindt de Wageningse Klimaatconferentie plaats. Met inspirerende sprekers als Reinier van den Berg (MeteoGroup) en Rob Boogaard (CEO Interface EMEA), diverse workshops en ... meer / more »

12 juli 2016: E4S Consult realiseert voor klanten 1,1 miljoen euro aan SDE+ subsidie. In de eerste SDE+ subsidie ronde van 2016 zijn voor klanten beschikkingen toegekend ter waarde van 1,1 miljoen euro. Het gaat daarbij om 3 zon-PV projecten voor een ... meer / more »

8 juni 2016 - Realisatie van¬† klimaatneutrale en netto energieleverende energie-voorziening ENKA is gestart. E4S Consult heeft voor BOEi een plan opgesteld om de ENKA Westhal klimaatneutraal en netto energieleverend te maken met warmtelevering uit ... meer / more »

20 juli 2015 - BREEAM very good oplevercertificaat voor herontwikkeling nieuwAmsterdam. BREEAM assessor Frank Zegers heeft het BREEAM 3-sterren (Very Good) oplevercertificaat uitgereikt aan CBRE (eigenaar van het complex in Amsterdam zuidoost). E4S ... meer / more »

13 maart 2015 - BREEAM very good oplevercertificaat datacenter Global Switch Amsterdam. Na de opleverassessment heeft E4S Consult het BREEAM NL datacenter certificaat 'very good' afgegeven voor de duurzame uitbreiding van het datacenter van Global ... meer / more »

4 sept 2014 - Themadag Re-use IT-energy in datacenters. Met het thema ‘Next step in IT-business: Re-use IT-energy’ organiseren Rittal, Installect, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (ODNZKG) ... meer / more »

23 juni 2014 - 78 kW PV systeem melkveehouderij Harfsen opgeleverd. In juni 2013 is een zonnestroomsysteem van in totaal 78 kWp  geïnstalleerd op het dak van een melkveehouderij in Harfsen. SDE aanvraag, advies en aanbesteding door. De ... meer / more »

17 april 2014 - 400 PV systemen via lokale acties. Op 31 maart heeft E4S Consult voor de vijfde keer op de zonne-energie informatieavond van Stichting Zoncollectief Overbetuwe de inhoudelijke presentatie verzorgd over zonnestroomsystemen en ... meer / more »

14 april 2014 - BREEAM in Use International audit IT Tower Brussel E4S Consult heeft voor BNP Parisbas de BREEAM assessor geleverd voor BREEAM in USE International certificering van het IT Tower gebouw in Brussel met een totaal vloeroppervlak van ... meer / more »

24 februari 2014 - 230 kW PV systeem MARIN opgeleverd en in bedrijf. Eind 2013 is een zonnestroomsysteem van in totaal 320 kWp  geïnstalleerd op het dak van de binnenvaarttank van MARIN. Hiermee is het grootste zonnestroomsysteem van ... meer / more »

20 december 2013 - 40 kWp PV systeem stadskantoor Goes opgeleverd. In opdracht van de Gemeente Goes heeft E4S consult de aanbestedingsdocumenten opgesteld en de aanbestedings-procedure begeleid voor de turn-key realisatie van een fotovoltaïsch ... meer / more »

9 oktober 2013 - MARIN opdracht voor grootste PV systeem  Wageningen. De zonnepanelen worden geïnstalleerd op het dak van de binnenvaarttank van MARIN. Het zonnestroomsysteem van in totaal 320 kWp gaat naar schatting 280.000 kWh per jaar ... meer / more »

4 oktober 2013 - Ondersteuning verduurzamen scholen. Op 26 sept 2013 heeft E4S Consult op de energiemarkt voor schoolbesturen in het provinciehuis van Gelderland de dienstverlening voor het verduurzamen van scholen gepresenteerd: energie- en ... meer / more »

19 sept 2013 - BREEAM very good voor nieuwAmsterdam gebouw. Frank Zegers van E4S Consult heeft (in samenwerking met bureau Veritas) als BREEAM assessor het BREEAM 3-sterren (Very Good) ontwerpcertificaat uitgereikt voor de duurzame ... meer / more »

26 april 2013 - Wageningen genomineerd als Solar City 2013. Wageningen is genomineerd voor verkiezing tot Solar City 2013 ! Een vakjury heeft na beoordeling van een groot aantal aanmeldingen drie gemeenten genomineerd. Naast de jury, kan ook ... meer / more »

24 april 2013 - Duurzame renovatie winkelcentrum Gouda. Frank Zegers van E4S Consult heeft als BREEAM assessor voor de duurzame renovatie van het winkel-centrum aan de Kleiweg te Gouda het BREEAM 3-sterren (Very Good) certificaat uitgereikt voor het ... meer / more »

4 april 2013 - Marktconsultatie lease-aanbieders PV. In opdracht van gemeente Tiel heeft E4S consult een marktconsultatie uitgevoerd naar partijen die de financiering, realisatie en exploitatie van zon-PV systemen kunnen verzorgen voor 7 gebouwen in ... meer / more »

4 april 2013 - SDE+ 2013 aanvragen voor 395 kWp. In opdracht van een zorginstelling, een gemeente en een onderzoeksinstituut heeft E4S consult als intermediar SDE+ subsidie (Subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie 2013) aangevraagd voor in ... meer / more »

18 februari 2013 - E4S consult op energiemarkt Overbetuwe. Het plaatsen van zonnepanelen is zeer interessant. Maar het is best een investering, dus het maken van een goede keuze is belangrijk. Frank Zegers van E4S consult legt in opdracht van de ... meer / more »

18 februari 2013 - Duurzame renovatie winkelcentrum Gouda. Frank Zegers van E4S Consult is BREEAM assessor voor de duurzame renovatie van het winkelcentrum aan de Kleiweg te Gouda. Het BREEAM ambitieniveau voor deze renovatie bedraagt 3 sterren ofwel ... meer / more »

29 juni 2012 - ValleiEnergie partner van Stichting Zonne-energie Wageningen. ValleiEnergie is partner van de Stichting Zonne-energie Wageningen en toegetreden tot de Raad van Advies van de Stichting. ValleiEnergie zet in op lokale duurzame ... meer / more »

28 juni 2012 - Gelderse subsidie voor asbest eraf en zonnepanelen erop. Op  28 juni heeft de provincie Gelderland een subsidieregeling gepubliceerd voor agrariërs die asbestdaken laten saneren in combinatie met het aanbrengen van ... meer / more »

12 juni 2012 - Oprichting ValleiEnergie. Op 28 Juni 2012 wordt de regionale duurzame energie cooperatie ValleiEnergie opgericht. "In tegenstelling tot sterk geconcen-treerde fossiele energie is duurzame energie een verdunde vorm van energie die je ... meer / more »

27 mei 2012 - Lente-akkoord: 25 miljoen voor saldering. Volgens de eerste berichten uit het Lente-akkoord is er 175 miljoen euro apart gezet voor fiscale vergroening, waarvan 25 miljoen euro voor saldering.   Daarnaast wordt de aanschaf van ... meer / more »

15 mei 2012 - Veel belangstelling voor PV informatieavonden in Wageningen. Op 10 en 14 mei zijn er in het kader van de actie Zonnig Wageningen informatie-bijeenkomsten gehouden voor geïinteresseerden in de aanschaf van zonnestroomsystemen. In ... meer / more »

26 apr 2012 - Eerste BREEAM datacenter training voor experts en assessoren. Op 26 april heeft E4S Consult in opdracht van de Dutch Green Building Council de eerste BREEAM NL datacenter training verzorgd voor experts en assessoren. E4S Consult heeft het ... meer / more »

21 feb 2012 - BREEAM-NL keurmerk voor duurzame datacenters goedgekeurd. Onder leiding van Frank Zegers van E4S Consult is door de Dutch Green Building Council in een tijdsbestek van 4 maanden een Nederlandse beoordelings-richtlijn voor duurzame ... meer / more »

15 feb 2012 - Eerste zonnestroom systemen opgeleverd. De eerste zonnestroom-systemen in het PV project voor agrariërs in Overbetuwe dat begeleid wordt door E4S Consult zijn opgeleverd. Het betreft een 26 kWp systeem voor vijverspecialist Aquavita ... meer / more »

23 sep 2011 - Masterclass Duurzame Vastgoedontwikkeling. Op 23 sep 2011 heeft de NEPROM in conferentiecentrum Kaap Doorn een Masterclass Duurzame Vastgoed Ontwikkeling georganiseerd. Frank Zegers van E4S Consult heeft daaraan als gastdocent een ... meer / more »